Resultat C9

Nu ni ! Ska ni få se bilder. De hade inte skadat med lite mer på våg å mått, men på 9 dagar e ja ändå nöjd, ja ska ju fortsätta på den här linjen nu så några kilo till ska ja väl lyckas droppa !
Skulle vilja hoppas på ett par kilo till midsommar, men vi få se !
 
Men annars, hur mår jag efter dom här 9 dagarna ? Så. Jävla. Bra.
Har inte vaknat med ryggont en enda morron, ja sover som en stock. Ja e pigg, min motivation till träning har sakta kommit tillbaka. Min mage har kommit i balans.
Ja ha mått bra under hela programmet förutom hungern som första dagarna.
 
Mitt sötsug då, ja ha inte ätit socker på 10 dagar, jag har inte druckit nånting annat än vatten på 10 dagar, inte ens mjölk. Farsan kom i lördags me en chipsskål å ställde den framför mig, de va liksom dag 4, men ja va inte direkt sugen. Ja ha inte fuskat en enda gång, å me tanke på hur det ser ut i vårt hus så äre jävligt bra för en sockerbeoende som ha vare utan socker flera dagar. Jag har frestelser runt mig dygnet runt, så nånting ha ju hänt me mitt sötsug iallafall annars skulle ja inte ha klarat dom här dagarna.
 
Men jag kommer inte sluta äta socker eller kolhydrater, däremot ska ja lära mig att unna mig nåt söt nån enstaka gång, lördagkväll till exempel, inte fredageftermiddag till söndag. Utan unna mig, lyxa till det nån gång me nå gott.
 
Såå, nu till bilderna !
 
 
- 3,2 kg och -13,5 cm
 
Om ja rekommerar C9 ? Alla dar i veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0