13 Juli

Inte så mycket har hänt sen sist ja skrev, försäkringsbolaget ha vare ut å kolla, det är så jävla mycke å sanera så dom bestämde sig för att lösa in allt lösöre istället då de kommer kosta mer å sanera alla prylar än va dom e värd. Så nu äger vi ingenting i huset längre, vi har inte fått betalt än men dom ser de som att alla grejer skulle brunnit, så vi får inte ta nå saker förutom typ speciella minnes grejer.

Men de är en sån jävla sjuk känsla, jag går in i mitt rum å tittar på alla mina saker å sen ba nej det är inte mina saker längre, det är länsförsäkringars ! Alla mina filmer. böcker å småprylar, visst de e inge värdefulla grejer, men det är MINA, åsså ska dom ba ta dom å slänga dom eller va dom nu gör me alla grejer, åsså få ja pengar för å kunna köpa nytt istället. De e så jävla sjukt !

Men de e klart, va ha ja för nöje av mina saker om jag aldrig kan ta in dom i ett hus igen för att dom för alltid kommer lukta rök, även om grejerna är fullt fungerande. Då kanske de e bättre att ja kan köpa nya grejer som inte är rökskadade.
Ja helt galet äre iallafall.

Men, imorrn dra ja till Åsele över helgen, ska försöka tränga undan allt skit å ba ha kul ! Ett par dagar i ett normalt boende, där sovrum, toa, badrum å kök är under samma tak, så jävla skönt !

Go natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0