4 Juli

Jaha va fan ha hänt sen sist, midsommar kom å gick, kaos som vanligt. Ja röjer på nere vid sjövägen, motionerar alla djur så gott ja hinner. Ja åsså brann de i vårt hus för en vecka sen. De brann inte ner utan brann ba i en liten utbyggnad men hela huset är rökskadat å måste saneras så vi kommer inte kunna bo i huset på minst ett halv år säkert. Jobbigt som fan blire.

Just nu sover vi tre ute i lilla stugan på gårn, än så länge gå ju de bra men när de börja bli kallt måste vi sova nån annanstans. Vi har toa å kallvatten i huset så de kan vi använda. Men laga mat å duscha gör vi i byaskolan. Men bäst hade vare om vi fick hit nån husvagn eller barack eller nå så vi ha allt hemma, bli så jävla drygt å fara fram å tillbaka.

Men ja, senaste veckan ha mest gått till å tvätta. Alla våra kläder, sängkläder, handdukar å all övrig textil måste tvättas för allt luktar rök. Varenda liten pinal i huset har en rökbeläggning på sig, å dom som vart inne i vårt hus vet hur mycke jävla pryttlar de finns överallt, vilket innebär en helvetes massa jobb. De mesta måste slängas å resten saneras. Sen måste alla golv å väggar saneras, målas eller tapetseras om. Så de kommer ta tid innan huset är beboeligt igen.

De enda positiva me de här e ju att vi får rensa hela huset eftersom att precis alla grejer måste ut ur huset å de mesta måste slängas.

Såååå ja, sommarn blev inte riktigt som ja tänkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0