Drulleförsäkring ?

Ja idag ha ja fan vare både lite lat å ganska hurtig :)
Ja ha duscha Izze, så nu e han en ren. Åsså ha ja hett in lite ved, me betoning på lite :P Sen for ja ut å cykla ca 1 mil, de va jobbigt. Å Ingela va i byn också, dom smög bakom mig me bilen när ja cykla.
Ja men va ha ja mer gjort idag ? Jo ja ha ju sutte ute å stekt som värsta baconet, så nu e ja röd som en kräfta. Men men, de e ju kul. Å ja ha bränt mig på magen.. Illa.
Åsså tappa ja min mobil i golve så ja fick en spricka i displayen. De e tredje mobilen ja få en spricka i. Den första tappa ja i golve, men de va en me vipp lucka så de blev ba en spricka i luckan, å andra mobilen satt ja på när ja hade pengar å nycklar i samma ficka så de blev fet sprickan över hela skärmen. Å nu tredje mobilen som ja tappa på bänken så den landa på en av lådorna å sen for ner i golve. Men den sprickan e så tunn så de se ba ut som en stor repa. Ja men så kan de gå.
Farsan ringde ju försäkringsbolage idag, vi måste ha kvitto på att vi ha köpt mobilerna om vi vill ha ut pengar.
Ja men de fixa vi nog.

Ja å imorrn dra ja å mina vänner till ume ! :D Vi ska ju på Twilight Movie Night !!! Så jävla kul !
Så vi åk me bussen 7.10 imorrnbitti, över lycksele. Så vi kommer till stan vid tolv, sen ska vi fara å lämna grejjerna å fixa lite där vi ska sova å sen dra vi in till stan :) Går omkring där tills vi ska käka å sen gå vi till bion :)

Så ja kommer inte blogga nå fören ja kommer hem, på Onsdag alltså :)

Så ja, hörs på Onsdag !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0