27 Juli

27 Juli 2015, en dag jag aldrig aldrig kommer glömma. Minns de som igår. Dagen då mitt hjärta somnade in. Min älskade underbara fina goa Cruto. Den absolut värsta dagen i mitt liv.
 
Det har gått ett år men jag kan ändå inte tänka på Cruto utan att det brister. Jag kan säga hans namn men de hugger i hjärtat varje gång, å tänker ja på han lite för länge är det kört. Det knyter sig i bröstet å ja vill helst inte tänka på han för att de gör så jävla ont.
 
Å det ja ångrar mest av allt i hela jävla världen är att ja inte försökte ta valp efter han tidigare, att få föra vidare hans gener, hans underbara temperament. Just nu finns de inget ja hellre vill ha än en valp efter Cruto. Bara för att få föra vidare alla hans fantastiska egenskaper som jag aldrig har sett i en annan hund.
Men nu är det försent å de få ja ångra resten av mitt liv.
 
Fan ja hatar den här delen av djurägandet. Den dagen man måste säga hej då. Jag älskar mina djur så förbannat jävla mycke, den enda jag älskar mer är min bror, sen kommer mina djur. Men det går aldrig nånsin att jämföra mina nuvarande och kommade djur med Cruto, ingen kommer betyda lika mycket som han. Aldrig.
 
Ja saknar han så jävla mycket.
 
Så jävla mycket känslor i denna bild. Tagen innan Vet. kom.
 
Älskar dig Cruto, Siksjöhöjdens Kung ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0