12 Augusti

Nu har det börjat hända lite hemma i huset, det är i princip helt tömt på precis allt. Ekar i huset när man är inne. Jävligt sjukt äre.
Å kaos över hela gårn me allt skit morsan ska spara. Få typ hjärnblödning på alla satans grejer överallt.

Vill egentligen inte va hemma nu men ja måste hem varje helg för å ta hand om hästarna. Dom får inte riktigt den bästa omvårdnaden under veckorna precis. Hade önskat att ja skulle praktisera runt Östersund så ja kunde ta ner hästarna om nån vecka så ja slapp åka hem varje helg. Men nu äre inte så så de e väl ba å gilla läget.
Men ja stressar sönder så fort ja kommer hem.

För första gången nånsin vill ja inte va hemma. Då äre helt klart nåt som är fel. Riktigt jävla fel. Hoppas byggsnubbarna jobbar snabbt så in i helvete (när dom nu får börja jobba utan att morsan gapa å skrik) så de bli klart nån gång.

Jaja, nån gång blire väl bra igen.

1 Augusti

Då va andra året på hovslagarutbildningen i rullning då !
Blir på skolan i fem veckor nu å sen blire praktik i 10 veckor.

Känns både bra å dåligt å va tillbaka här, bra för att jag får bo på ett ställe där jag kan äta, sova å duscha inom ett avstånd på typ fem meter, rena lyxen efter 5 veckor hemma där jag har sovit på ett ställe och ätit och duschat på ett annat. Dåligt äre ju såklart för att hästarna är hemma å ja oroar mig över dom. Dom måste överleva fyra dygn åt gången innan jag är hemma igen. Främst måste Berra hålla sig fång-fri medans ja e här.

Men det som faktiskt är positivt med att jag inte har hästarna här är att jag har massa tid över till att träna. Å de behöver ja verkligen.
Min tanke före sommarlovet va att ja skulle träna mest hela sommarn, men jag ha joggat 2 eller 3 gånger hemma i sommar å gjort ett kort styrkepass, de blev som aldrig så mycke när allt skit me huset hände. Men då ska ja försöka ta igen den träningen nu då.

Yes yes, hörs

RSS 2.0