19 Juni

SOMMARLOV !! Yäääy !
I torsdags flytta ja å hästarna hem, jag har inte jättelångt sommarlov, börja redan den sista Juli, men hästarna kommer va hemma till november då ja kommer ha praktik i Norsjö i höst.
Dom verka glad över att va hemma, Letty gick å gnägga första kvällen å dagen efter, han tycker väl det är lite lite hästar här, han har blivit van vid att det är så många hästar runt han så han tyckte väl de va tomt me bara lilla Berra.

Å lilla Berrisen, sista veckorna i Jämtland gick han på bantning å han ha blive rätt fin i hullet, mindre kan han såklart alltid bli men magen kommer nog va kvar oavsett. Men nu gäller de att hålla han i form också, ja ska försöka motionera han så mycke ja ba kan i sommar, ta me han på joggingturer å cykla med han utöver körningen. Åsså få han gå me betesreduceraren, eller psykkorgen som ja kallar den ba för att han se ut som ett psykfall. Han har den inte jämt, men tills dom ha beta ner i hagen få han ha den åsså få han stå inne på nätterna. Känner pulsen i benen på han flera gånger om dagen för att hålla koll.

Japp, annars då, har lite jobb i sommar, började röja idag åt byn men mer än de ha ja inte. Övrig tid får gå till träning av mig själv och djuren. Har även som mål i sommar att starta mitt företag, så ja ska läsa på om de å gå på nå möte så ja vet hur man gör.

Yes, å midsommar äre ju fan på fredag !! Jävulen sån fest de kommer bli, som vanligt ! Brorsan kom hem på torsdag så helgen kommer bli awesome !!

Hareee

RSS 2.0